Spread the love

M-am hotărât să încep terapia pentru că odată cu terminarea liceului nu știam în ce direcție să merg. Eram deseori furios și reacționam pe ceilalți. După primele ședințe am înțeles foarte multe despre mine și reacțiile la furie au scăzut, aproape că nu le mai aveam. Terapia mă ajută să înțeleg mai multe despre mine, de ce am anumite comportamente, emoții, să fiu mai motivat, să fac lucruri noi și să fiu mai relaxat în relația cu prietena mea și cu familia. 

R. D., 19 ani, student informatică

Am început terapia cu Adriana online, în timpul izolării impuse de starea de urgență, atunci simțeam că „în viața mea nimic nu merge bine”. Situația era legată de faptul că avem doi copii mici, iar în plus unul dintre ei-fetița a fost diagnosticată în urmă cu trei ani cu o tulburare gravă de dezvoltare. Nevoia mea de terapie era cu siguranță veche, însă acela a fost momentul în care am realizat că pot face ceva pentru mine, că a face terapie nu înseamnă că nu ai reușit singur, înseamnă mai degrabă să ai grijă de tine și, poate cel mai important aspect, copii nu pot fi fericiți (indiferent de situație) dacă părinții sunt în permanență măcinați de gânduri. Când am cunoscut-o pe Adriana eram prezenta la toate problemele mele, însă nu eram deloc conștientă de mine și de corpul meu. Cu multa răbdare și bunătate, m-a ajutat să nu mă mai simt vinovată, să îmi înving temerile și să fiu recunoscătoare pentru toate lucrurile frumoase care mi se întâmplă. După aproape șase luni am reușit să descopăr : care erau traumele majore prin care am trecut și pe care nu le conștientizam deloc, de ce nu mă mai simțeam în siguranță și nu mai avem motive de bucurie. Călătoria nu este una ușoară, emoțiile sunt de multe ori atât de intense încât nu știu cum să reactionez, dar Adriana mă susține întotdeauna. Un om minunat și un profesionist desăvârșit, îi mulțumesc și pe această cale.

M. Cioc, economist

Am pășit în cabinetul Adrianei dezorientată, plină de frământări, neliniști și tensiuni. După câteva ședințe am început să ma înțeleg, sa descifrez secretele lumii mele interioare tumultuoase. Pas cu pas m-a ghidat cu calm, rabdare si profesionalism. Este un om autentic, comunicativ, plin de empatie si căldură. Atmosfera destinsa si liniștitoare a cabinetului amenajat cu mult bun gust m-a ajutat să îmi deschid sufletul și să fiu hotărâtă să găsesc soluții și să iau deciziile cele mai inspirate.

Adriana D., formator și consilier literar

Am venit la Adriana cu băiețelul meu în vârstă de 7 ani care se temea să rămână singur la școală. Era imposibil să-l lăsăm la școală fără ca unul dintre noi, părinții sau bunicii, să rămână pe coridor și să ne vadă în timpul orei. Cu multă răbdare și empatie, Adriana l-a sprijinit să depășască această teamă și pe noi părinții să știm cum să-l abordăm, iar ușor, urșor M. a reușit să rămână singur la școală. Acum este un copil care merge cu multă plăcere la școală. 

Alina D., părinte de copil

Am început terapia pentru că eram foarte geloasă în realția cu prietenul meu. Nu înțelegeam ce se întâmplă și ajunsesem să nu mai am grijă de mine, să pot sta liniștită fără să mă gândesc la acest lucru. În procesul de terapie am înțeles de unde vine această teamă și am reușit să am mai multă încredere în mine, ca femeie, dar și să văd ce înseamnă o relație de cuplu sănătoasă.

M. S., stewardesa

Eram foarte furioasă pe părinții mei pentru că divorțaseră, dar nu știam asta. Mă supăram și reacționam din tot felul de lucruri care mă enervau. În terapie am înțeles de unde vine această furie și cred că ce m-a ajutat cel mai mult este că nu m-am simțit judecată. Deși la început am refuzat să vin pentru că îmi imaginam că la psiholog vin doar oamenii nebuni, m-a ajutat enorm terapia și Adriana.

L. Ada, adolescentă, 15 ani

Am apelat la un specialist când nu am reușit să ne mai descurcăm cu crizele de furie ale fetiței mele, de 6 ani. Era o luptă constantă cu ea, la fiecare pas și mai mereu se ajungea la o criză de plâns și lovirea persoanelor care erau în jurul ei în acele momente, indiferent cine erau acestea. Adriana ne-a ajutat să o înețelegem mai bine pe D., să știm cum să comunicăm cu ea și cum să stabilim limite. După câteva luni era un alt copil. Și acum suntem la ani lumină distanță de unde eram în urmă cu un an.

Rădulescu V, părinte de copil

Fiica mea, clasa a VI-a, avea o anxietate de teste foarte mare. Deși era un elev foarte bun, când avea teste la școală nu se putea concentra și am ajuns până în punctul în care ne-a chemat să o luăm de la școală pentru că nu se putea controla. Atunci i-am propus să meargă la psiholog. În câteva ședința teama a scăzut și a ajuns să dea un test și să își poată gestiona teama, chiar dacă o mai simțea. Acum e bine și are rezultate bune la școală și îi mulțumim Adrianei pentru tot.

Lavinia S., părinte de copil

Mă simt înțeles, susținut și nejudecat pentru problema pe care o am și pentru care am apelat la terapie. Se văd îmbunătățiri și viața mea merge din ce în ce mai bine.

Adrian P., programator

 

WhatsApp chat