POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

SOLICITARE ACORD ȘI INFORMARE GENERALĂ CU PRIVIRE LA POLITICA NOASTRĂ DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor și produselor noastre! Pentru noi este deosebit de important să asigurăm protecția datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați. La fel de importantă este și confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

CINE SUNTEM?

Site-ul adrianamitu.com operează prin intermediul Întreprinderii individuale POPESCU O.C. ADRIANA. Compania funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în București, sector. 6, str. Mehadia, Nr. 16, înregistrată în Registrul Comerțului cu Nr. F40/1590/15.04.2015, având CUI 34370075.

CE FEL DE DATE PRELUCRĂM?

Datele prelucrate sunt: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon și adresă (pentru comenzile realizate online).

Datele au fost preluate în urma:

  • Realizării unei comenzi pe site
  • Înscrierii la unul dintre evenimentele gratuite
  • Înscrierii la cursurile destinate copiilor și adolescenților
  • Descărcării materialelor gratuite

CARE ESTE SCOPUL ȘI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRĂRII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dumneavoastră sunt și vor fi colectate și prelucrate de noi exclusiv în scopurile pe care le vom prezenta în cele ce urmează.
Menționăm faptul că prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în temeiul consimțământului dumneavoastră în acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protecția Datelor, numit în cele ce urmează Regulament/ul.
Datele dumneavoastră nu sunt înstrăinate către terțe părți și sunt folosite doar pentru următoare situații:

1. Înregistrarea comenzilor pe site, sau descărcarea materialelor gratuite

Colectarea datelor cu caracter personal, în acest caz, are scopul de a vă oferi accesu la produsele achiziționate, precum și la produsele oferite gratuit. Totodată, unele din aceste date (ex. adresă e-mail, număr telefon) sunt necesare pentru o bună comunicare, precum și pentru transmiterea către dumneavoastră a ofertelor promoționale, în mod ocazional.

2. Înscriere la evenimente (gratuite sau contra-cost)

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal în cazul înscrierii la evenimentele organizate de noi constă în transmiterea biletului de acces la eveniment, permiterea accesului la eveniment, pe baza datelor înregistrate, comunicarea de informații legate de eveniment, informarea cu privire la evenimente asemănătoare cu cel la care v-ați înscris, organizate pe viitor și facturare, în cazul evenimentelor contra-cost;

3. Abonare la Newsletter
Scopul de prelucrare a datelor cu caracter personal în acest caz este acela de a vă informa despre noile articole apărute, despre evenimentele organizate de noi și noile cărți publicate.

CINE ARE ACCES LA DATELE DUMNEAVOSTRĂ?

Vă aducem la cunoștință că, pentru funcționarea eficientă a site-ului, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal.

Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizorii mai sus menționați și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  1. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume;
  2. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă de livrare;
  3. Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, număr de telefon, adresă de livrare;
  4. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;
  5. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă;

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate de POPESCU O.C. ADRIANA II conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Vă mulțumim!