“Modern Dad’s Challenges” – eveniment dedicat taticilor si viitorilor tatici!

Hai la  “Modern Dad’s Challenges” – eveniment de parenting  dedicat taticilor si viitorilor tatici! 


Primavara aceasta vine cu ceva inedit si anume, primul eveniment de parenting dedicat exclusiv…  taticilor!

Asadar, pe 5 aprilie, incepand cu ora 18.30, la Impact Hub Bucuresti, pornim incursiunea in viata proaspetilor sau viitorilor tati: lansam prima editie a evenimentului Modern Dad’s Challenges.

Evenimentul va fi moderat de bloggerul & taticul Andrei Cismaru, iar tema acestei editii este – “Rolul tatalui in perioada pre si post natala”.  Andrei va dezvolta acest subiect impreuna cu speakerii invitati: Dr. Valeria Herdea, Medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie; Oana Nicolau, Psihoterapeut de cuplu si familie & Sorin Nicolau, Life and Business Coach si un Invitat surpriza.

Mai multe despre eveniment și pentru înscriere, poți citi aici: http://www.frunzaresc.eu/inregistrare-participanti-modern-dads-challenges/.

Tatii, la fel ca mamele, joaca un rol important in dezvoltarea si evolutia copilasului. Tocmai de aceea, implicarea lor inca din perioada sarcinii si informarea corespunzatoare legata de schimbarile care au loc in corpul femeii, dar si in relatia de cuplu dupa aparitia bebelusului, este foarte importanta. Suportul pe care il pot oferi viitoarei mamici si ulterior intelegerea modului in care decurg lucrurile dupa apariatia bebelusului in viata lor, ii apropie, ii pregateste pentru statutul de tatic si ii ajuta sa imbratiseze mai usor toate provocarile aferente “meseriei” pe care o vor avea pentru tot restul vietii.

Desi exista foarte multe evenimente dedicate parintilor in Romania, focusul este in cea mai mare parte pe rolul mamicii si ce trebuie sa stie pentru a se descurca in aceasta noua calitate, iar discursurile sunt, desigur, in aceasta directie. 

Tatii isi doresc sa se implice si sa lege o relatie apropiata cu bebelusii lor, pastrand in acelasi timp un echilibru in relatia de cuplu. Insa de multe ori nu gasesc informatii adaptate nevoilor lor sau evenimente de la care sa plece cu raspunsuri la intrebarile si subiectele care ii intereseaza sau care le dau emotii (viata intima in perioada pre si post natala, temerea legata de cum se vor descurca cu bebelusul si ce activitati se faca impreuna, intretinerea familiei etc.).

Ca sa-i ajuta sa depaseasca mai usor si sa inteleaga ce presupune fiecare etapa din momentul in care au aflat ca vor deveni tati, pana la postura de tatic, am initiat un proiect educativ dedicat exclusiv lor – Modern Dad’s Challenges.

Tema primei editii a fost selectata in urma unui sondaj realizat in randul taticilor si viitorilor tatici. Asadar, “Rolul tatalui in perioada pre si post natala” va fi subiectul abordat pe 5 aprilie.  

Inscrierile se fac completand formularul de inregistrare de pe blogul Frunzaresc.eu – aici.

Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor.

Mai multe despre eveniment poți afla pe pagina destinată acestuita, aici: http://www.frunzaresc.eu/inregistrare-participanti-modern-dads-challenges/.

Iată și pagina de facebook aici: https://www.facebook.com/ModernDadsChallenges/.


Realizarea si implementarea acestui proiect educativ de parenting este posibila datorita sponsorilor care s-au alaturat si sustin evenimentul: Cutaden Bebe, Britax Romer Romania, Secom®, Klorane Bebe, A-Derma, LEGO® DUPLO®, D-Link Romania.

Parteneri tehnici: Web Designer Bucuresti si Ballon Rouge.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este initiat de Frunzaresc.eu si realizat si implementat cu agentia de publicitate Creative Energy Corner.

 

Sofia Frunza

Initiator proiect & blogger la Frunzaresc.eu

 

Despre Frunzaresc.eu: Sofia Frunza scrie despre experienta ei si brandurile pe care le foloseste, despre viata de femeie activa si mamica implicata, dar si despre evenimentele la care merge si campaniile pe care le sustine.

Despre Creative Energy Corner: Este o agentie de publicitate ce ofera servicii de PR, Social Media, blogging si marketing online! Completam paleta cu evenimente tematice pentru companii, de la lansari de produse pana la conferinte de presa, gale si petreceri, trade marketing, creatie publicitara si web-design.


Dacă ți-a plăcut această informație, te rog să o împărtășești cu o persoană care știi că are nevoie de ea și s-ar bucura să o afle.

Gânduri bune,

Adriana Mitu

Spune-mi părerea ta aici: