CONFERINȚĂ ȘI LANSARE PACHETE TERAPEUTICE – POVESTE + PUZZLE

 PETRECE TIMP DE CALITATE ALĂTURI DE COPILUL TĂU,

ÎN VACANȚĂ ȘI … NU NUMAI!

Vacanţa de vară reprezintă bucuria copiilor și cel mai bun moment pentru a petrece timp frumos în familie. Totodată, grija părinților este cum să umple timpul liber aflat la dispoziția copiilor, astfel încât aceștia să se relaxeze și să se dezvolte armonios.

Adriana Mitu, alături de echipa Editurii Diana, vă propune să  transformăm poveștile terapeutice într-un prilej de petrecere a timpului de calitate pentru toți părinții și copiii!

Te așteptăm în Pitești, sâmbătă, 17 Iunie, de la ora 9:30, să petrecem o dimineaţă de poveste, la Cinema Trivale, în sala de conferinţe nr. 2, pentru a participa la conferinţa gratuită „Petrece timp de calitate împreună cu copilul tău, în vacanța de vară și… nu numai!”

Pornind de la aceste povești terapeutice, părinții pot crea o nouă șansă de a petrece timp de calitate în familie, acesta având un rol vital în dezvoltarea emoțională a copilului.

 Haideți să stăm de povești, la Pitești!

În contextul actual, televizorul și calculatorul au devenit principalele surse de divertisment pentru copii și tot mai puțini citesc. Astfel încât, necesitatea educării copiilor în direcția petrecerii timpului liber într-un mod constructiv, a devenit din ce în ce mai stringentă.

Această conferință vă propune vouă, părinților, o modalitate de a transforma timpul liber al copiilor într-un timp de calitate, care reprezintă liantul emoțional în ralația părinte-copil și care își va pune amprenta în formarea personalității lor.

La finalul acestei întâlniri, vei pleca acasă cu tolba plină de resurse și jocuri practice pentru a înțelege și rezolva diferite situații critice.


Buton ma inscriu


Ce vei descoperi la această conferință?

Vei afla tipuri de jocuri pe care le poți folosi în diferite situații:

  • temeri pe care le manifestă copilul: de separare, de întuneric, de a nu putea face un anumit lucru, de coșmaruri, de străini, de medic, de tuns, de apă și așa mai departe;
  • lipsa de cooperare;
  • limbajul nepotrivit;
  • manifestări agresive – victimă sau agresor;
  • rivalitatea între frați;
  • mințit și trișat;
  • mersul la culcare;
  • pregătirea pentru un eveniment dificil: apariția unui nou frate, prima zi de grădiniță, o procedură medicală și așa mai departe;

Aceste jocuri te vor ajuta să treci mai ușor peste situațiile provocatoare întâmpinate.

Vei înțelege cum să descifrezi mesajele pe care copilul le transmite prin jocul său. Copiii comunică prin joc aspecte importante din viața lor, transmit emoții și nevoi pe care nu le pot verbaliza. Poți utiliza jocul pentru a afla ce a făcut copilul la grădiniță/școală, ce situații îl frământă și care sunt temerile sale.

Vei afla cum poți folosi jocul și poveștile ca instrument terapeutic, de vindecare.

Conferința are o structură practică și multe exemple concrete.


adriana portret 2 bwEveniment susținut de:

Adriana Mitu – autoarea colecției de povești terapeutice „ABC-ul poveștilor terapeutice” din cadrul Editurii Diana și a cărții “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine“ , precum și a ghidului „Școala care crește Oameni de succes”, formator acreditat ANC, Parenting Trainer și Trainer specializat pe dezvoltarea inteligenței emoționale.

Construiesc programe pentru dezvoltarea cognitiv-emoțională a copiilor. M-am bucurat să sprijin prin programele mele copii din medii variate: din centre de plasament, din zone defavorizate, copii din familii sănătoase, copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 17 ani.

În prezent îmi desfășor mare parte din activitate în cadrul Clinicii de psihoterapie Oana Nicolau din București. Sunt colaborator al Spitalului de Pediatrie din Pitești și partener al mai multor instituții de învățământ, de stat și private.
De asemenea, susțin și organizez, în diferite orașe, conferințe ce au ca tematică parentajul și dezvoltarea emoțională a copilului, conferințe destinate părinților, cadrelor didactice și tuturor celor ce lucrează cu cei mici.
Mă implic în proiecte cu impact social și cred cu tărie că fiecare copil are dreptul de a fi susținut și înțeles, precum și de a-i fi valorificat întreg potențialul.
Invitat special:
Elena Sachelarie – psiholog clinician, psihoterapeut specializat în psihoterapia cognitiv comportamentală, acreditat de Colegiul Psihologilor din România.
Îmi desfășor activitatea în cabinetul propriu, precum și în cadrul unei grădinițe private din orașul Pitești. Am o experiență vastă de lucru cu părinții și copiii.
Am avut ocazia să fiu speaker la numeroase evenimente legate de domeniul psihologiei, alături de profesioniști consacrați. Totodată, am organizat și susținut evenimente pentru psihologii din județul Argeș.
Învăț, de la fiecare persoană care vine în cabinetul meu, ceva nou, palpitant și plin de semnificație, fie că acesta are 4 sau 40 de ani!

Eu, Elena şi echipa Editurii Diana vă așteptăm cu mult drag împreună cu cei mici!

Pe parcursul desfășurării conferinței, aceștia pot fi lăsați în spațiul destinat activităţilor distractive, unde vor fi asistaţi de personal abilitat.


În sală sunt doar 120 de locuri disponibile, care vor fi oferite în ordinea înscrierilor.

Rezervă-ți locul și participă la tombola specială, completând formularul de înscriere:

Buton ma inscriu

Hai să stăm de povești, la Pitești!


Găsește evenimentul pe facebook:


Mulțumiri partenerilor:

 

 

 


Buton ma inscriu

Hai să stăm de povești, la Pitești!