[CONCURS] Câștigă o invitație la programul Public speaking pentru copii și tineri

Spread the love

Ziua bună (se cunoaște de dimineață),

Astăzi am o surpriză pentru tine. Este vorba despre un concurs special.

Poți câștiga o invitație gratuită pentru copilul tău, la unul dintre modulele de Public Speaking și comunicare.

Citește tot articolul și află cum poți participa și câștiga.

Gif Public SpeakingAm povestit deja despre lansarea programului „Public Speaking și comunicare pentru copii și tineri isteți„, dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între: 8-12 ani și 13-16 ani. Este un program complex, ce cuprinde 4 Module + 1 Modul GRATUIT.

Când vorbesc despre Public Speaking, nu mă refer doar la acele discursuri pe care un vorbitor le ține în fața mai multor ascultători, ci la toate momentele din viața noastră în care avem nevoie să vorbim în fața celorlalți: la școală, la examene, în grupul de prieteni, la un interviu, la locul de muncă și așa mai departe.

De cele mai multe ori, succesul depinde de cât de bine știi să prezinți, sau cât de bine știi să te prezinți. Prima impresie contează.

Îți amintești ce emoții aveam când eram ascultați la școală? Chiar dacă știam lecția, tot ne tremurau genunchii atunci când ne ridicam în picioare și toate privirile colegilor se îndreptau către noi.

Nu mai spun de probele orale de la examene, când îmi vedeam toți colegii ieșind desfigurați de emoții, din sala de examinare. Și îmi imaginez că aceeași expresie de panică o aveam și eu zugrăvită pe față.

Singurul mod în care dobândești siguranță și încredere în tine pentru a vorbi în fața celorlalți, este să faci acest lucru. Practica este cel mai bun profesor.

Fiecare modul al programului vizează o aptitudine esențială în arta prezentării.

Modulul 1Gestionarea emoțiilor și limbajul trupului

Fără doar și poate, cea mai mare provocare atunci când susținem o prezentare în public, este aceea a stăpânirii emoțiilor. Palmele ne transpiră, vocea ne tremură, simțim că suntem în pericol și am face orice să evităm o situație jenantă. Ce-ai spune dacă ai putea să înveți să depășești toate aceste reacții intense? 

Modulul 2Cum structurăm discursul?

Orice discurs are o structură. Cu cât este mai bine definită această structură, cu atât ne este mai ușor să prezentăm ceea ce știm că avem de spus. Structurarea unei prezentări este o abilitate care ne ajută întreaga viață, pentru că o folosim aproape zilnic, atât în relaționările personale și mai ales în cele profesionale.

Modulul 3Cum prezentăm discursul?

Dacă știm ce avem de spus, acum ne mai rămâne să o spunem. Dar cum o spunem? Mesajul este important, însă și mai important este modul în care îl prezentăm. De fapt, aici este cheia unui discurs reușit, în a spune ceva simplu într-un mod ușor de înțeles petru public și care să le trezească interesul. 

Modulul 4Cum gestionăm relația cu publicul?

Când comunicăm cu ceilalți, stabilim relaționări. Iar când transmitem un mesaj în fața a zeci sau poate chiar sute de oameni, am vrea să stabilim o relație bazată pe încredere cu toți acești oameni. Dar cum putem face acest lucru? Simplu, vorbind pentru ei și despre ei. 

Modulul 5Susținerea unei prezentări și înmânarea diplomelor

La finalul călătoriei, copiii vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat, în fața ascultătorilor. După 10 ore de curs, se vor simți pregătiți să suțină o prezentare în fața voastră.

Sună bine, așa-i?

Luni, 11 Iulie, voi începe o nouă grupă, așa că, te aștept cu mult drag.

Citește mai multe despre program aici: Public speaking și comunicare pentru copii și tineri isteți.


CONCURS

Cu ocazia lansării acestui program, am pregătit un concurs special pentru voi, organizat împreună cu CLINICA OANA NICOLAU.

Premiile constau în două invitații la unul dintre modulele de Public speaking și comunicare.

Pentru a câștiga aceste premii, ai nevoie să faci doar două lucruri simple:

 • Să distribui acest articol pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane
 • Să răspunzi într-un comentariu, mai jos, la întrebarea: “La care dintre cele patru module ai vrea să participe copilul tău?”

Concursul se va încheia pe data de 12 Iulie, ora 23:00.

Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul random.org și vor fi anunțați printr-o actualizare a acestui articol.

Sunt tare curioasă să citesc răspunsurile voastre în comentarii.

Mult succes!


 

Later edit: Câștigătoarea concursului este MĂDĂLINA TITICA și MARTINCU ANISOARA.

Câștigător 1Câștigător 2

 

Felicitări, Mădălina! Felicitări, Anișoara! De abia aștept să ne întâlnim la curs.

Mulțumesc tuturor celor ce au participat!

8 comentarii

 1. Modulul 4 – Cum gestionăm relația cu publicul?

  1. Adelina, ai numărul 1

 2. Modulul 3: Cum prezentam discursul… Multumesc,

  1. Cătălina, ai numărul 2

 3. Modulul 1 – Gestionarea emoțiilor și limbajul trupului

  1. Anișoara, ai numărul 3

 4. Bună Adriana, eu am un bebe care are 6 luni, dar mi-ar plăcea sa câștig o invitatie pe care sa o fac cadou, la primul modul. Am participat la un seminar în Decembrie despre educația viitorului și mi.a plăcut mult. Abia aștept să se facă bebe mare și să participam la workshop-urile organizate de către tine. Îți mulțumim pentru aceasta oportunitate.

  1. Mădălina, ai numărul 4

Spune-mi părerea ta aici:

WhatsApp chat