[Audio] Succesul copilului tău depinde de tine

Ziua bună,

Acum ceva vreme am avut ocazia și onoarea de a înregistra alături de Cristina Trepcea, la Itsy Bitsy, o emisiune despre succes.

Ideea de bază a emisiunii este aceea că noi transmitem, din generație în generație, tipare mental-emoționale. Fiecare dintre noi le-a preluat de la părinții săi, iar acestea ne ghidează de undeva din umbră modul în care acționăm, modul în care luăm decizii, modul în care ne comportăm.

Întrebarea este: ce vrem să facem cu aceste tipare de acum încolo, pe care dorim să le transmitem mai departe și ce vrem să schimbăm ? Și mai ales cum descoperim care sunt.

În cadrul emisiunii am povestit despre câteva experiențe personale revelatoare, care m-au făcut să fiu prezentă la ceea ce car cu mine sub forma bagajului emoțional provenit din anii copilăriei.

Am povestit și despre succesul academic și nu doar cel academic, dar și succesul din punct de vedere relațional. Iar când vorbim despre relații, este util să ne îndreptăm atenția spre cea mai importantă relație din viața fiecărui om – aceea cu el însuși. Tu ce relație ai astăzi cu tine însuți? Dar cu copilul tău interior?

Se apropie ziua copilului și este un moment excelent să ne îndreptăm atenția nu doar spre copilul din fața noastră, dar și spre copilul nostru interior care ascunde în el atâtea minunății și secrete.

Eu te invit să asculți întreaga emisiune și să descoperi despre ce am povestit la Mediatații pentru părinți, alături de Cristina Trepcea și Itsy Bitsy.

Gânduri bune,

Adriana

P.S. Te invit Miercuri, 1 Iunie, în parcul IOR pentru a sărbători împreună ziua copiilor și pentru a scoate la joacă minunea de copil interior al fiecăruia dintre noi.

Itsy Bitsy organizează și anul acesta un eveniment pentru distracția în familie. Îi admir pentru tot ceea ce fac și mă bucur să le fiu alături.

Am să fiu și eu acolo, între orele 16:00 și 20:00, cu un mini atelier pentru dezvoltarea emoțională a copiilor.

Spune DA distracției și vino alături de noi Miercuri, 1 Iunie, în parcul IOR.

Iată evenimentul pe facebook aici.

Spune-mi părerea ta aici: