Bine te-am (re)găsit,

Furia este una dintre cele mai provocatoare emoții, fie că vorbim despre a ne stăpâni propria furie, ori a avea un răspuns adecvat la reacțiile de furie ale celorlalți.

Părintele se confruntă deseori cu reacțiile furioase ale copilului și în fața acestor situații se poate simți lipsit de resurse. Iar atunci când furia copiilor activează și furia adultului, lucruril pot deveni explozive.

În același timp, copiii se confruntă deseori cu momente de frustrare, pentru că primii ani din viață sunt presărați cu experiențe de învățare. Această frustrare poate conduce deseori la reacții furioase.

Săptămâna aceasta am vorbit la Misiuni pentru părinți despre aceste două emoții: furie și frustrare. Iată ce vei găsi în materialul live:

  • Când apare furia și care este rolul ei
  • Ce se întâmplă în forul nostru interior când un copil exprimă furie sau frustrare
  • Cum putem să-i sprijinim pe copii să-și exprime sănătos furia, fără a se răni pe sine sau pe ceilalți
  • Jocuri și activități pentru a-l sprijini pe copil în exprimarea emoțiilor puternice

Poți urmări materialul aici:

Săptămâna aceasta voi povesti în cadrul live-ului despre o temă care este o preocupare pentru orice părinte, mai ales în contextul actual. 

Te aștept alături de mine, vineri dimineață, de la ora 09:00, live, pe facebook Ikea, să povestim despre: Cum sprijinim copiii să își păstreze vie nevoia de cunoaștere și cum le dezvoltăm interesul pentru învățare, în sistemul de învățare online.

Zile cu liniște în suflete să avem,

Adriana

Posted in: Fără categorie

Lasa un comentariu